Bosna Hersek Büyükelçisi’nde Bursa’da RUMELİSAD’a ziyaret

Bosna Hersek Büyükelçisi’nde Bursa’da RUMELİSAD’a ziyaret

Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD üyeleri,Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagiç ile bir araya geldi.


Tarih: 23.06.2021 10:11

BURSA (İGFA) - RUMELİSİAD, Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagiç’i ağırladı. Ziyarette, Bosna Hersek’in yeni yatırım imkanları ve sanayideki gelişmeler konuşulurken, sanayiciler adına hayata geçirilebilecek iş fırsatları değerlendirildi.

AK Parti Bursa Milletvekili ve Bosna Hersek Dostluk Grubu Başkanı Refik Özen’in de katıldığı ziyarette konuşan RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp, Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagiç ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Her zaman ortak aklın gücüne inandıklarını ifade eden Başkan Alp, ülkeler arası ekonomik ve kültürel gelişime katkı sağlama, katma değer üretme ve sonuç odaklı projeleri hayata geçirme amacıyla çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

RUMELİSİAD’ın yeni yönetimine ’hayırlı olsun’ dileklerini ileten Bosna Hersek Büyükelçisi AdisAlagiç ise, iki ülke arasındaki ilişkilerin oldukça iyi seviyede olduğunu dile getirdi. "Eskisine göre çok daha güçlüyüz" diyen Adis Alagiç, iş birlikleri için her zaman ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarının altını çizdi. Ziyarette konuklar park alanı içerisinde yer alan Bursa’nın ilk Minia Rumeli Parkı’nı da gezdi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü