İnanılmaz olay! Piton klozete girdi, yaşlı adamın cinsel organını ısırdı

İnanılmaz olay! Piton klozete girdi, yaşlı adamın cinsel organını ısırdı

Avustralya'da klozete giren piton, yaşlı adamın cinsel organını ısırdı. Ülkede bu tür olaylar artması tedirginlik yarattı.


Tarih: 06.07.2021 15:35

Avustralya'nın Graz kentinde yaşayan 65 yaşındaki adam, tuvaletinde evcil piton tarafında saldırıya uğradı. Klozete giren piton, yaşlı adamın cinsel organını ısırdı.

Polis yetkilileri, adamın tuvalete oturduktan sonra cinsel organlarında bir acı hissettiğini ve ayağa fırladığını, tuvalete baktığında ise kendisine bakan bir buçuk metrelik yılanı gördüğünü açıkladı.

Yaşlı adam, polisi aradı ve yetkililer bir yılan uzmanıyla beraber yılanı saklandığı yerden çıkarmak üzere olay yerine geldi.

Bu sırada adam, 'hafif yaralanmalar' nedeniyle tedavi edilebilmesi için hastaneye kaldırıldı.

Sağlık görevlileri, pitonların zehirli olmadığını, ancak ısırık nedeniyle tuvaletteki bakterilerin bulaşma riski olduğunu olduğunu söyledi.

Yılan uzmanı Werner Stangl, pitonun olayda yara almadığını ve temizlendikten sonra kurbanın komşusu olan 24 yaşındaki sahibine iade edildiğini açıkladı.

Polis, adamın dairesinde özel olarak tasarlanmış kafes ve çekmecelerde toplam 11 zehirsiz yılan ve bir kertenkele bulundurduğunu söyledi.

Sürüngenin sahibi, polis onu geri getirene kadar kaçtığından habersizdi ve yılanın kaçmayı nasıl becerdiğinin de belirsiz olduğunu söyledi.

Polis, yılan sahibinin ihmal sonucu bedensel zarar vermekten savcılığa sevk edildiğini açıkladı. Genç adamın suçlanıp suçlanmayacağı ise henüz belli değil. Hayvan hizmetleri de, adresinde çok sayıda potansiyel olarak tehlikeli yılanın varlığı konusunda uyarıldı.

Ülkede bu tür olaylar artması tedirginlik yarattı. Geçtiğimiz günlerde ise bir aile tavanda sızıntı olduğunu gördü ancak umursamadı.

Tavan birkaç gün sonra gürültüyle çöktüğünde ise aile hayatlarının şokunu yaşadı. Tavandan en dört tane keme yılanı döküldü.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum