Erdoğan Bıyık “Üzüntümüz taze”

Erdoğan Bıyık “Üzüntümüz taze”

Düzce Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Erdoğan Bıyık 17 Ağustos 1999 Depremi İle İlgili Olarak Yazılı Bir Mesaj İle Üzüntülerini İfade Etti.


Tarih: 17.08.2019 11:48

Düzce Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Erdoğan Bıyık 17 Ağustos 1999 Depremi ile ilgili olarak yazılı bir mesaj ile üzüntülerini ifade etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı olan Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık 17 Ağustos 1999 Depremi ile ilgili olarak “Üzüntümüz tazedir.” diyerek yazılı bir mesaj yayınladı. Mesajında Bıyık, “17 Ağustos 1999 Depremi Düzce’yi de içine alan geniş bir alanda hissedildi. Düzce Depremini sizlerle birlikte yaşamış bir hemşeriniz olarak depremin 20.yılınıda derin üzüntüyle karşılamış bulunmaktayım. Aradan geçen 20 yıla rağmen depremin izlerinin hala giderilmemiş olmasının, şehrimiz adına büyük bir kayıp olduğunu belirtmek isterim. Bu vesile ile 17 Ağustos 1999 Depremi’nde hayatını kaybeden akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaşlarımıza, Düzceli hemşerilerimize baş sağlığı diliyorum” şeklinde üzüntülerini dile getirdi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı