Restoranlarda ücret tarifesi ve gramaj kontrolleri

Restoranlarda ücret tarifesi ve gramaj kontrolleri

Edirne İl Ticaret Müdürlüğü Ve Edirne Belediyesi’nin Restoran Ve İşletmelere Yönelik Ortaklaşa Yürüttüğü, Ücret Tarifesi Ve Gramaj Değerleri Uygulamaları Sürüyor.


Tarih: 20.08.2019 14:38

Edirne İl Ticaret Müdürlüğü ve Edirne Belediyesi’nin restoran ve işletmelere yönelik ortaklaşa yürüttüğü, ücret tarifesi ve gramaj değerleri uygulamaları sürüyor.

Edirne İl Ticaret Müdürlüğü görevlileri ve Edirne Belediyesi zabıta ekipleri, kent merkezinde hizmet gösteren restoranlarda, ücret tarifesi ve gramaj ile ilgili denetimlerini sürdürüyor.

Edirne İl Ticaret Müdürü Mahmut Altun, İHA’ya yaptığı açıklamada, “Bizim amacımız vatandaşlarımızın olduğu kadar esnaflarımızın da yanında olmak, her iki tarafı da mağdur etmeden, şehrin ekonomisi ve sosyal hayatını kaliteli bir şekilde sürdürmesini sağlamak. Ekiplerimiz, işletmelere giderek, hem ücret tarifelerini hem de ürün gramajlarını denetliyor. Vatandaşlarımızın ödediği ücret karşılığında aldıkları hizmetin tam ve doğru olması bizim en önemli gayemiz. Aynı şekilde yine esnaflarımızın yanındayız ancak tarife dışı uygulamalar da mevzuatta yer alan gereken cezai işlemden kaçınılamayacağını bilmeleri gerekiyor” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum