Bursa’da sağlık ordusuna 377 nefer daha katıldı

Bursa’da sağlık ordusuna 377 nefer daha katıldı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi, düzenlediği 46. Dönem Mezuniyet Töreni ile 377 mezununu daha sağlık ordusuna dâhil etti.


Tarih: 22.06.2021 17:45

BURSA (İGFA) - BUÜ Tıp Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim dönemini tamamladı. Fakülte yönetimi tarafından organize edilen 46. Dönem Diploma Töreni Görükle Kampsüsü’nde gerçekleştirildi. Törene Bursa Valisi Yakup Canbolat, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem, BUÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rıdvan Ali, Bursa Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Alpaslan Türkkan, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tüm mezun öğrencilerin sahnedeki yerlerini almasının ardından açılış konuşması yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya, pandeminin ardından yüz yüze bir mezuniyet töreni gerçekleştirmiş olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Kürsüye çıkan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ise konuşmasında, mezun olan hekimlere yollarının açık olmasını diledi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya, 46. Dönem Birincisi olan Dr. Merve Ülker’e anı belgesi ve hediyesini teslim etti. Tören, 377 öğrencinin anı belgelerini almaları ve kep fırlatmalarının ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı