Bursa’da üniversite adaylarına tam destek

Bursa’da üniversite adaylarına tam destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavı öncesinde uzman rehber kadro eşliğinde hazırlanan Türkiye Geneli Sınav Kitapçığı ve Öğrenci Sınav Setlerini üniversite adayları ile buluşturdu.


Tarih: 22.06.2021 16:31

BURSA (İGFA) - Ücretsiz hazırlık kursları, ücretsiz test kitapları, sınavı kazananlara tercih desteği ve son olarak 10 yayınevinden 800’den fazla test kitabı ve 300 binden fazla soruya online erişim imkanıyla üniversite adaylarının yanında olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, adaylara sınav öncesi son bir deneme imkanı sundu.

‘Haydi gençler sınav öncesi son denemeniz bizden’ sloganıyla yapılan etkinlikte adaylara uzman rehberler eşliğinde hazırlanan deneme kitapçığı ve sınav setleri hediye edildi. Gün boyu devam eden etkinlikte Yıldırım Belediyesi Önü Bayrak Alanı, Kent Meydanı, Zafer Plaza, Nilüfer FSM Akuğur Market Yanı, Mudanya İskele Meydanı, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Gürsu ve Kestel Belediye Binaları önüne kurulan stantlara üniversite adayları büyük ilgi gösterdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Murat Demir de Zafer Plaza yanına kurulan standı ziyaret ederek, hem üniversite adaylarıyla sohbet etti, hem de onlara kitapçıklarını dağıttı. Söz konusu eğitim olunca Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanları seferber ettiklerini ifade eden Demir, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diledi.

Öte yandan hafta sonu yapılacak sınava girecek tüm üniversite adayları, sınav giriş belgesini göstererek toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu