Coşkunöz’den gençlerin meslek edinmesine önemli destek

Coşkunöz’den gençlerin meslek edinmesine önemli destek

Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın (CEV) 33 yıldır başarıyla sürdürdüğü mesleki eğitim programının yeni dönemi için başvurular başladı. 


Tarih: 05.08.2021 12:32

BURSA (İGFA) - 18-25 yaş arasındaki gençlere yeteneğini işe dönüştürme imkânı sunan CEV, ‘Meslek Edinme Programı’na katılan lise mezunu gençlere, eğitim aldıkları süre boyunca burs desteği ve staj olanağı da sağlıyor. Eğitim sürecini, başarıyla tamamlayan öğrencilerin Meslek Lisesi diploması sahibi olabildiği programa başvurular 15 Ağustos’a kadar devam edecek.

Meslek Edinme Programı kapsamındaki eğitim programları 18 ay boyunca devam ediyor ve eğitimlerin 6 ayı Coşkunöz Holding şirketlerinde gerçekleştiriliyor. Program kapsamındaki eğitimler 6 Eylül tarihinde başlayacak. Adaylar www.coskunozegitimvakfi.org adresi üzerinden başvuru yapabilirken, başvuru için tek gereken bir adet fotoğraf ve lise diploması… 

Eğitimlerde öğrencilerin ulaşım, yemek, kırtasiye ihtiyaçları ile iş güvenliği ekipmanları CEV tarafından karşılanacak. Programların içeriği ile ilgili ayrıntılı bilgilere http://www.coskunozegitimvakfi.org/ adresinden ulaşılabilir. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü