Denizli’de KPSS heyecanı

Denizli’de KPSS heyecanı

Ösym Tarafından Düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (kpss) İlk Oturumu Genel Yetenek-genel Kültür Sınavı Saat 10.15 İtibariyla Başladı.


Tarih: 14.07.2019 10:31

ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) ilk oturumu Genel Yetenek-Genel Kültür Sınavı saat 10.15 itibarıyla başladı.

ÖSYM tarafından düzenlenen 2019-Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı’nın Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu, saat 10.15 itibarıyla başladı. Adaylara belirlenen soruları çözmeleri için 130 dakika verildi. Sınava girecek adaylar, geç kalmamak için sabah erken saatlerde sınav merkezlerinin yolunu tuttu. Denizli Büyükşehir Belediyesi, sınava girecek adaylara belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Polis ekipleri ise sınav merkezleri ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Sınava girecek adayların belgeleri tek tek kontrol edilerek, üzerleri arandı. Sınava giren adaylar, bir yıl boyunca sınav için çalıştıklarını ve heyecanlı olduklarını söylediler.

İkinci oturum olan Eğitim Bilimleri oturumu ise bugün saat 14.45’te başlayacak. 20 Temmuz Cumartesi ve 21 Temmuz Pazar günü ise KPSS Lisans ve Alan Bilgisi oturumları düzenlenecek.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı