İzmitli gençler Speaking Cafe’de eğlenerek öğreniyor

İzmitli gençler Speaking Cafe’de eğlenerek öğreniyor

İzmit’te gençlerin kendilerini geliştirebilmesi ve yeteneklerini sergileyebilmesi adına çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Eurosdesk Temas Noktası’nın öncülüğünde hayata geçirilen İngilizce konuşma atölyesinin ilki tamamlan


Tarih: 09.07.2021 07:14


İzmit’te gençlerin kendilerini geliştirebilmesi ve yeteneklerini sergileyebilmesi adına çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Eurosdesk Temas Noktası’nın öncülüğünde hayata geçirilen İngilizce konuşma atölyesinin ilki tamamlandı.

KOCAELİ (İGFA) - Gençlerin bilgi, beceri ve yeteneklerini ortaya çıkararak onların gelişimine katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren İzmit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesindeki Eurodesk Temas Noktası, düzenlediği İngilizce konuşma atölyesi ile gençlere İngilizce pratik yapma imkânı sağlıyor.

Eurodesk Temas Noktası, İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve  AIESEC Kocaeli işbirliğiyle hazırlanan, düzenli olarak yapılması planlanan programın ilki ise önceki gün Belsa Plaza’da bulunan Speaking Cafe’de yaklaşık 40 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. 

İngilizce’yi günlük hayatında pratik olarak uygulama fırsatı yakalayamayan gençlere yönelik düzenlenen atölyede, katılımcılar hem İngilizcelerini geliştirme hem de keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladı. Etkinliklere katılmak isteyenler, bir sonraki programın temasını ve tarihini ‘eurodeskizmit’ sosyal medya hesabından takip edebilirler.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi