Kilis okullarında temizlik krizi

Kilis okullarında temizlik krizi

Türk Eğitim Sen Kilis Şube Başkanı Osman Boybeyi, ''Kilis'te okullarda çalışan İş-Kur elemanlarının görev süresi dolduğu için okullarımızı kim temizleyecek' dedi. KİLİS (İGFA) - 5 Temmuz tarihinden itibaren gönüllülük esasına da


Tarih: 10.07.2021 15:28


Türk Eğitim Sen Kilis Şube Başkanı Osman Boybeyi, ''Kilis'te okullarda çalışan İş-Kur elemanlarının görev süresi dolduğu için okullarımızı kim temizleyecek" dedi.

KİLİS (İGFA) - 5 Temmuz tarihinden itibaren gönüllülük esasına dayalı olarak telafi eğitimi yapılacağını kaydeden Osman Boybeyi, "Birçok okulumuz da programını yaparak telafi eğitimine başlamıştır. Ancak okul idareleri telafi eğitimiyle birlikte çok önemli bir sorunla karşılaşmıştır. Bu sorun okullarımızın temizlik sorunudur. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda yeteri kadar hizmetli personel olmadığı için İş-Kur personeli ile hizmetli açığı kapatılıyordu. 30 Haziran tarihi itibariyle okullarımızda çalışan İş-Kur elemanlarının görev süresi dolduğu için okullarımızı temizleyecek personel sıkıntısı başlamıştır.

Peki, bu durumda okullarımızı kim temizleyecek! Bu işi okul idaresi ya da öğretmenlerin yapması düşünülemez. Bu durumda okullarımızın hizmetli personel ihtiyacı acil olarak çözüme kavuşturulmalıdır. Kilis Valiliği ve Kilis Milli Eğitim Müdürlüğü okullarımızın hizmetli personel ihtiyacının karşılanması için gerekeni yapmalıdır. Eğer bu problem çözüme kavuşmazsa birçok okul idaresi başlattıkları telafi eğitimine son vermek zorunda kalacaktır." dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu