Kocaeli Körfez'de EBA destek sınıflarına ilgi

Kocaeli Körfez'de EBA destek sınıflarına ilgi

Kocaeli'de Körfez Belediyesi tarafından öğrencilerin eğitim ve öğretim faaliyetlerine destek olmak amacıyla Fatih Mahallesi’nde oluşturulan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Destek Merkezi yoğun ilgi görüyor.


Tarih: 01.04.2021 09:07

KOCAELİ (İGFA)- Körfez Belediyesi tarafından öğrencilerin eğitim ve öğretim faaliyetlerine destek vermek amacıyla ilçe genelinde oluşturduğu EBA destek sınıflarına bir yenisini daha ekledi. Fatih Mahallesi’nde muhtarlık ve sağlık ocağının yer aldığı binanın üst kadında oluşturulan EBA Destek Sınıfı, öğrencilerden de yoğun ilgi gördü. Öğrenciler, tam donanımlı tabletlerin bulunduğu EBA Destek Noktalarında eğitimlerini, pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştiriyor.

Körfez'deki 32 öğrenci kapasiteli olan EBA Destek Sınıfı’nda, 5 adet derslik yer alıyor. Masalara koyulan tabletler sayesinde öğrenciler, görevliler nezaretinde derslerinden geri kalmayarak eğitimlerini sağlıklı bir şekilde sürdürüyor. Ders saatlerine göre gruplar halinde eğitim alan öğrencilerin sağlığı ön planda tutularak, tablet ve masalar da düzenli olarak dezenfekte ediliyor.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı