Kocaeli’de ‘Beyaz Kalpler’ Gebze’de atacak

Kocaeli’de ‘Beyaz Kalpler’ Gebze’de atacak

Kocaeli'de Gebze ilçesinde inşasına geçtiğimiz aylarda başlanan Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişi Merkezi’nde, kaba inşaat çalışmalarına devam ediliyor.


Tarih: 17.08.2021 09:46

KOCAELİ (İGFA) - İzmit ilçesinde gençlere verilen bu eğitim ve sosyal imkanların şehrin geneline yayılmasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de inşasına başladığı Beyaz Kalpler Merkezi’nde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

KABA İNŞAAT DEVAM EDİYOR

Proje kapsamında Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, merkezin inşasının gerçekleştireceği arazide fore kazık imalatları ve hafriyat kazılarını geçtiğimiz aylarda gerçekleştirmişti. İş dahilinde şuan yapının temelinin atıldığı kısımlarda kaba inşaat çalışmalarına devam ediliyor. 

BİN 564 METREKARE KAPALI ALAN

İnşaat alanının 2 bin 904 metrekare olacağı Gebze Beyaz Kalpler Merkezi, toplam kapalı alan bin 564 metrekare olarak planlandı. Proje, bodrum kat, zemin kat ve 1. kat şeklinde uygulanacak. Bu kapsamda bodrum katta sığınak ve teknik hacimler olacakken zemin katta restoran, mutfak atölyesi, spor salonu, 6 adet atölye, danışma ve 3 adet idari ofis bulunacak. Birinci katta ise 3 adet teknoloji ve yazılım kodlama atölyeleri, kütüphane, çamaşırhane, mescit ve şadırvan, 6 adet atölye, 2 adet idari ofis ve teras yer alacak.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Yüksekova'da otlanmak için meralara çıkan hayvanların muhteşem anları

Cuma ezanı vakti: 19 Nisan 2024 Van Cuma Namazı saat kaçta?

Van-Bahçesaray kara yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor

İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! 3 drone havada imha edildi, tüm uçuşlar askıya alındı

Karasu Çayı yağışların bol olması nedeniyle eskisi gibi akmaya başladı

Van'da kaçak kazı ihbarına giden güvenlik güçleri gördükleri karşısında şoke oldular

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı