Manisa'da MASKİ personeline 'taşınır mal yönetimi' semineri

Manisa'da MASKİ personeline 'taşınır mal yönetimi' semineri

MASKİ Genel Müdürlüğü, bünyesindeki taşınırların daha etkili ve ekonomik kullanımını sağlamak amacıyla Taşınır Mal Yönetimi ile ilgili eğitim semineri düzenledi.


Tarih: 06.04.2021 14:31

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurum içi işleyişin daha etkin ve verimli şekilde ilerlemesi için organize ettiği eğitim seminerlerine “Taşınır mal yönetimi” ile devam etti. İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Depolar Sevk ve İdare Şube Müdürlüğünde görevli Yılmaz Bahtiyar ve Bahadır Akçağlar tarafından verilen eğitim seminerine MASKİ, Daire Başkanlıklarında görev yapan taşınır kayıt yetkilileri katıldı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet içi eğitimlerin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, bu kapsamda MASKİ bünyesinde taşınır malların kanunda belirtilen esas ve usullere göre edinilmesi ve kullanılması amacıyla eğitim verdiklerini söyledi. Çevik, taşınırların kayıtlarının saydam ve erişilebilir şekilde tutulması hususunda personelimizi bilgilendirdiklerini belirterek, "Bu eğitimle birlikte taşınırların kontrolünün ve kayıtlarının mevzuata uygun ve daha hızlı şekilde yürütülmesini sağlayacağız" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü

Hayırlı cumalar! Yepyeni resimli, dualı, ayetli cuma mesajları ve sözleri

Erzincan'daki maden kazasında toprak altında kalan işçilerden birine daha ulaşıldı

Türkiye beşik gibi sallanıyor! Bir korkutan deprem de İzmir'de meydana geldi

Yüksekova'da otlanmak için meralara çıkan hayvanların muhteşem anları