Mardinli çocuklar İzmir Selçuk’ta ağırlandı

Mardinli çocuklar İzmir Selçuk’ta ağırlandı

Mardin Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi’nde eğitim gören 35 çocuk bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında İzmir'de Efes Selçuk’a geldi.


Tarih: 10.08.2021 16:26

İZMİR (İGFA) - İzmir'de Pamucak Sahili bu kez Mardin’den gelen çocukları ağırladı. Mardin’in Nusaybin ilçesinde Çocuk Gelişim Merkezi’nde spor ve müzik alanlarında eğitim alan terör mağduru 5- 16 yaş arası 35 çocuğun Efes Selçuk gezisinde ilk durağı Pamucak Sahili oldu. Pamucak Sahili’nde denizin ve güneşin tadını çıkaran çocuklar Efes Tarlası Yaşam Köyü’nü ve Selçuk Efes Kent Belleği’ni ziyaret ettiler.

Mardinli çocuklar Efes Selçuk gezilerini Başkan Sengel’i ziyaret ederek noktaladılar. Çocuklarla sohbet eden Başkan Sengel Mardinli çocukların ziyaretinden duyduğum mutluluğu; “ 1.496 km var aramızda. Gönül bağımız bizi el ele tutuşturdu. Mardin Nusaybin’den gelen bu evlatlarımıza sahilimizi, kamp alanımızı, gönlümüzü açmışız çok mu? Belediye başkanlığının en keyifli anları; uzakları yakın etmek ve kimi imkânsızlıklarıimkânlı kılmak” notuyla sosyal medya hesaplarından paylaştı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı