Pamukkale'de öğrencilere dergi ve maske hediyesi

Pamukkale'de öğrencilere dergi ve maske hediyesi

Denizli'de Pamukkale Belediyesi, okulların açılması ile birlikte okullarına kavuşan miniklere özel Pamukkale Çocuk Dergisi hazırlayarak, desenli maskelerle birlikte öğrencilere hediye etti.


Tarih: 04.03.2021 15:56

DENİZLİ (İGFA) - Pamukkale Belediyesi, uzaktan eğitim sürecinde evinden canlı derslere katılamayan öğrencilere 2 bin tabletle dağıtımı gerçekleştirerek destek olmuş, 2 bin çocuğun ve ailenin yüzünü güldürmüştü. Yeni kontrollü normalleşme süreci ile yeniden açılan okullarda 20 binden fazla ilkokul öğrencisine hoş geldin hediyesi hazırlayan belediye, Pamukkale Çocuk Dergisi ile maske hediye etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen ile birlikte, Ticaret Borsası İlkokulu’nda okullarına tekrardan kavuşan öğrencilere hediyelerini dağıttı.  “Sizler yokken buraların hiç tadı yoktu" diyen Başkan Örki, "Sizler geldiniz buralar güzelleşti. Huzur veriyorsunuz, mutluluk veriyorsunuz” diye seslendi. Pamukkale Çocuk Dergisi'ni çocukların kişisel gelişimine katkıda bulunmak, eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini sağlamak ve hayal güçlerini geliştirmeye yardımcı olmak için hazırladıklarını kaydeden Başkan Örki, öğrencileri maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyardı.

Pamukkale İlçe Mili eğitim Müdürü Mehmet Çimen, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi çocuklara, “Okullarımıza en çok yardım eden kişisi Pamukkale belediye başkanımız” diyerek tanıtarak kendisine, eğitime ve okullara olan desteğinden ötürü teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı