Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu'ndan yüz yüze eğitim ziyareti

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu'ndan yüz yüze eğitim ziyareti

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, il genelinde yüz yüze eğitime başlanan köy okulları ve ana okullarını ziyaret etti.


Tarih: 19.02.2021 13:33

SİİRT (İGFA) - Siirt'te 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde 288 okulda, 24 bin 643öğrencinin yüz yüze eğitime başlanması dolayısıyla Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, merkez ilçeye bağlı Aktaş Köyü İlkokulu'nu ziyaret etti.

Vali Hacıbektaşoğlu'nun öğrencilerle buluşmasına eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Edip Deniz de eşlik etti. Öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler veren Vali Hacıbektaşoğlu, sınıflarda öğrencilerle bir süre sohbet ederken, yeni dönem dolayısıyla öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Aktaş İlkokulu ana sınıfını da ziyaret eden Vali ve eşi, çocuklarla bir süre sohbet ederek, kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Yüz yüze eğitimin kademeli olarak başlangıcının köy okulları ve ana okullarıyla başladığını anımsatan Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt il genelinde COVID-19 salgınıyla ilgili alınan tedbirler sayesinde vakalarda büyük düşüşler olduğunu kaydederek, "Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladılar. Salgınla mücadele ile ilgili kararlar illerin vaka durumlarına göre il bazında değerlendirilecektir. O nedenle motivasyonumuzu bozmadan, rehavete kapılmadın sosyal yaşamın her alanında salgınla mücadelenin kararlılıkla devam edilecektir" dedi. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum