TÜBİTAK projelerine İzmit desteği

TÜBİTAK projelerine İzmit desteği

Çevreye duyarlılık projeleriyle dikkat çeken İzmit Belediyesi, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı çerçevesinde düzenlenen ‘Kocaeli’de Sanayinin Doğa İle Kardeşliği’ faaliyetinde eğitim desteği verdi K


Tarih: 11.07.2021 14:09


Çevreye duyarlılık projeleriyle dikkat çeken İzmit Belediyesi, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı çerçevesinde düzenlenen ‘Kocaeli’de Sanayinin Doğa İle Kardeşliği’ faaliyetinde eğitim desteği verdi

KOCAELİ (İGFA) - TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında ilimizde düzenlenen ve İzmit Bilim ve Sanat Merkezi tarafından hayata geçirilen “Kocaeli’nde Sanayinin Doğa ile Kardeşliği Projesi”ne İzmit Belediyesi katkı sağladı.

Projede kapsamında; İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri Kocaeli genelindeki okullardan 50 eğitimciye eğitim verdi. Çevre ve geri dönüşüm hakkında bilgilendirmeler yapan ve geri dönüşüm çalışmaları eğitimleri veren İzmit Belediyesi ekipleri, aynı zamanda atölye ve tesis ziyaretleri de gerçekleştirdi. Atık toplama ve geri dönüşüme konularında dikkat çeken uygulamalarla adından yurt genelinde söz ettiren İzmit Belediyesi, projeye destek veren kurumlar arasında da yerini aldı.

Atıkların kaynağında ayrıştırılması, geri dönüştürülebilir atıklar ve belediyenin çevre ve geri dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi içerikli bir sunum gerçekleştiren İzmit Belediyesi yetkilileri, sunuma katılanlara sertifika takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı