Anaç koyun keçi destek ödemeleri bugün başlıyor

Anaç koyun keçi destek ödemeleri bugün başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, '2018 yılı anaç koyun keçi desteklemeleri, yetiştiricilerimize T.C. kimlik numaralarının son hanelerine göre bugünden itibaren ödenmeye başlanacaktır' dedi.


Tarih: 15.03.2019 10:53

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "2018 yılı anaç koyun keçi desteklemeleri, yetiştiricilerimize T.C. kimlik numaralarının son hanelerine göre bugünden itibaren ödenmeye başlanacaktır" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ’2018 yılı anaç koyun keçi destek ödemeleri’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. 2018 yılı anaç koyun keçi desteklemelerinin yetiştiricilere T.C. kimlik numaralarının son hanelerine göre bugünden itibaren ödenmeye başlanacağını belirten Pakdemirli, "Kimlik numarasının son hanesi 8 olan yetiştiricilerimize bugün saat 18.00’den sonra ödeme yapmaya başlayacağız. Kimlik numarasının son hanesi 4 ve 6 olan yetiştiricilerimize ödemeleri 22 Mart 2019’da, kimlik numarasının son hanesi 0 ve 2 olan yetiştiricilerimize ise 29 Mart 2019’da ödeme yapılacak. 2018 yılı anaç koyun keçi desteklemeleri çerçevesinde 187 bin yetiştiricimizin 21,5 milyon baş anaç koyun keçisine 538 milyon TL destek ödenecek" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı