Bakan Varank’tan Kırıkhan OSB altyapısına ilk kepçe

Bakan Varank’tan Kırıkhan OSB altyapısına ilk kepçe

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde kurulacak Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) altyapı çalışmaları için ilk kepçeyi vurdu.


Tarih: 26.06.2021 13:20

HATAY (İGFA) - Kırıkhan OSB için tahsis edilen alanda incelemelerde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bölgeye getirilen kepçeye binerek operatörlük yaptı ve altyapı çalışmalarını başlattı.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak her zaman Hatay'ın ihtiyaçları ve talepleriyle ilgili Vali Rahmi Doğan, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla irtibat halinde olduklarını söyleyen Bakan Varank, Kırıkhan OSB'nin 860 dönümlük bir alan olduğunu kaydetti.Kırıkhan OSB'nin bu bölgeye büyük bir şevk getireceğini belirten Bakan Varank, "Yatırımları tetikleyeceğinin farkındayız. İnşallah Kırıkhan OSB, belediyemizin faaliyetleriyle, iş makineleriyle, kendi gayretleriyle başlamış oldu ama biz de Bakanlık olarak gerekli destekleri vererek bir an önce bu organize sanayi bölgesinin altyapısının hazır hale getirilmesini sağlayacağız ve buraları sanayicilerimize tahsis edeceğiz" dedi.

TÜRKİYE'NİN TEK TOZ KLOR ÜRETİM TESİSİKırıkhan OSB'deki incelemeleri sonrasında Bakan Varank, bölgenin en büyük temizlik malzemeleri üretim tesisi Koruma Temizlik AŞ'yi ziyaret etti. Deneme üretimlerinin yapıldığı Türkiye'nin tek toz klor üretim tesisini inceleyen Varank, burada da yetkililerden bilgi aldı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Hayırlı cumalar! Yepyeni resimli, dualı, ayetli cuma mesajları ve sözleri

Erzincan'daki maden kazasında toprak altında kalan işçilerden birine daha ulaşıldı

Türkiye beşik gibi sallanıyor! Bir korkutan deprem de İzmir'de meydana geldi

Yüksekova'da otlanmak için meralara çıkan hayvanların muhteşem anları

Cuma ezanı vakti: 19 Nisan 2024 Van Cuma Namazı saat kaçta?

Van-Bahçesaray kara yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor

İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! 3 drone havada imha edildi, tüm uçuşlar askıya alındı