Balıkesir Edremit’te personele promosyon desteği

Balıkesir Edremit’te personele promosyon desteği

Balıkesir'de Edremit Belediyesi'nde görev yapan memur ve kadrolu işçilerin maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. İhaleyi kazanan banka tarafından çalışanlara kişi başı 5 bin 225 TL promosyon ücreti yatırılacak.


Tarih: 05.08.2021 16:20

BALIKESİR (İGFA) - Edremit Belediyesi, bankalarla çalışanların maaş anlaşmasının yenilenmesi için 3 yıllık promosyon ihalesi gerçekleştirdi. Geçtiğimiz ay yapılan ihale için ilçede şubesi bulunan bankalara çağrı yapıldı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatı ile ihale komisyonunda memur ve işçi sendikası yetkilileri de yer aldı. 2021-2024 yıllarını kapsayacak yeni maaş ödemeleri için yapılan ihalede banka temsilcileri önce kapalı zarf ile tekliflerini sundu. Ardından açık artırma usulüne göre teklifler alındı.

Belediye personeline ekonomik olarak destek sağlamayı hedefleyen ihale de 5 bin 225 lira ile en yüksek teklifi veren Halk Bankası Edremit Şubesi promosyon ihalesini kazandı.

İhalenin sonuçlanmasından sonra Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ile Halk Bankası Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş, Halk Bankası Edremit Şube Müdürü Abbas Sabri Çolak arasında protokol imzalandı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 3 yıl önce 2 bin lira olan maaş promosyonu bu yıl iki katından daha yükseğe çıktığını belirterek, "Bu yıl yaptığımız ihalelerde şirket personelimiz 4 bin 50 lira, memur ve kadrolu işçilerimiz içinde 5 bin 225 lira ile önümüzdeki üç yıl için promosyon almaya hak kazandılar. Tüm emekçi arkadaşlarımıza hayırlı olsun, güle güle harcasınlar. Bu süreçte emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı