Batman'da muhasebecilerden mesajlı kutlama

Batman'da muhasebecilerden mesajlı kutlama

Batman SMMMO Başkanı Hayrettin Başaran, Yönetim Kurulu Üyeleri Temim Orhan ve Abdullah Yıldırım’dan oluşan heyet, 1–7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle açıklama yaptı.


Tarih: 03.03.2021 10:47

BATMAN (İGFA) - 1-7 Mart Muhasebe Haftası dolayısıyla Batman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Hayrettin Başaran, açıklama yaptı. Yönetim Kurulu üyeleri Temim Orhan ve Abdullah Yıldırım'ın da hazır bulunduğu açıklamada, Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın artırılması amacıyla 1–7 Mart tarihlerinin 'Muhasebe Haftası' olarak kutlandığına dikkati çekildi.

Türkiye genelinde 114 bin mali müşavir, 4 bin 800 yeminli mali müşavir ile 18 bin stajyerin olduğunu, Batman-Siirt SMMM Bölge Odası'na bağlı 250 mali müşavir ile 70 stajyer faaliyet gösterdiğine dikkati çeken Başkan Başaran, 77 Mali Müşavir Odası, 8 Yeminli Mali Müşavir Odası da TÜRMOB çatısı altında hizmet verdiğini söyledi.

Muhasebe mesleğinin ne kadar hayati bir öneme haiz olduğunun COVID-19 dönemi boyunca daha iyi anlaşıldığını kaydeden Başkan Başaran, "Mali müşavirler pandeminin zor şartlarında, görevi başında işletmelerimize ve ülkemize hizmet vermeye devam ettiler. Bizler, tüm kurum ve kuruluşlarımızla karşılıklı anlayışı ve işbirliği içinde yürüteceğimiz çalışmalarda, elde edeceğimiz her başarı, bölge ve ülke ekonomimizin kalkınmasına, gelişmesine katkı sağlayacaktır. Üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya hazırız” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü

Hayırlı cumalar! Yepyeni resimli, dualı, ayetli cuma mesajları ve sözleri