Bursa’da Kayapalı sanayiciler Güler’le devam

Bursa’da Kayapalı sanayiciler Güler’le devam

Bursa'da Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği (KSİAD) 12’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. KSİAD’ın mevcut başkanı Ali Güler, oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.


Tarih: 06.08.2021 13:17

BURSA (İGFA) - Orhan Sekirden’in Divan Başkanlığında, Rıdvan Kara ve Abdullah Nişancıoğlu’nun katip üyeliklerinde gerçekleştirilen KSİAD’ın 12’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’na Kayapa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, KAYAPA OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve KSİAD üyeleri katıldı.

Kayapa Uzan Et Mangal’da yapılan genel kurulda, faaliyet raporu ile denetleme kurulu raporlarının okunup üyelerle müzakeresinin ardından yapılan oylama sonucunda mevcut başkan Ali Güler, oy birliğiyle yeniden KSİAD’ın başkanlığına seçildi.

KSİAD Başkanı Ali Güler, taze kanla, genç ve dinamik bir ekiple önümüzdeki süreçte Kayapa sanayicileri için daha güzel işlere imza atacaklarını söyledi. Güler başkanlığındaki yeni yönetimde, Muammer Ballı, Cüneyt Canbolat, Hakan Söğünmez ve Mustafa Koşum görev alırken,  Salim Balcı, Osman Çelik ve Behçet Çelik ise yeni dönemde denetim kurulu üyeliğine seçildiler.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı