Gaziantep’e Kadın Girişimci Destek Merkezi

Gaziantep’e Kadın Girişimci Destek Merkezi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’yle Gaziantep Sanayi Odası iş birliğinde İpek Yolu Kalkınma Ajansı’nın güdümlü proje onayı ile hayata geçirilen Kadın Girişimci Destek Merkezi’nin (KAGİDEM) resmi açılış töreni Sanayi ve Teknolo


Tarih: 26.06.2021 13:32

GAZİANTEP (İGFA) - Kadın girişimcilerin sayısını çoğaltmak, nitelik açıdan yeni iş pencereleri açarak çeşitli mesleki deneyimler kazandırmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi ile Sanayi Odası ortaklığında İpekyolu Kalkınma Ajansı’nın güdümlü proje onayıyla iş piyasasına girişimci olarak katılmak isteyen kadınların işe giriş süreçlerinde desteklenerek sağlam temelli ve sürdürülebilir girişimlerin gerçekleştirilmesi için Şehitkamil İlçesi’ne bağlı Burak Mahallesi’nde kurulan merkezin resmi açılış töreni gerçekleşti.

Kurdele kesimi öncesi konuşan Bakan Varank, Kadın Girişimci Destek Merkezi’nin resmi açılışı için burada bulunduklarını belirterek, önümüzdeki dönemde çok başarılı hikayelerin çıkacağına yürekten inandığını söyledi. Tören sonrasında Bakan Varank, Başkan Şahin ve protokol kadın girişimcilerin ürünlerini gözlemledi, atölyeler hakkında bilgi aldı.

Merkez içerisinde kadın girişimcilere tahsis edilmek üzere atölyeler, idari ofisler, çok amaçlı salon ve kreş bulunuyor. Ayrıca merkezde farklı büyüklüklerde toplam 25 adet atölye yer alıyor. Öte yandan destek merkezinden faydalanacak kadın girişimcilerin iş fikirlerine göre uygun atölyeler, cüzi kiralarla ve beraberinde sunulacak çeşitli desteklerle kendilerine tahsis ediliyor.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü