İş-Kur TIRSAN ile sözleşme imzaladı

İş-Kur TIRSAN ile sözleşme imzaladı

Avrupa’nın sayılı treyler üreticilerinden olan Sakarya Arifiye ilçesindeki Adliye Mahallesi’nde bulunan Tırsan Treyler Sanayi Fabrikası İş-Kur üzerinden alacağı 170 için Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın da katıldığı tören ile anla


Tarih: 03.03.2021 15:59

SAKARYA (İGFA) - Sakarya İş-Kur İl Müdürlüğü’nde düzenlenen törene Vali Çetin Oktay Kaldırım, İş-Kur Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya, SGK Sakarya İl Müdürü Erhan Çavuş ve Tırsan Mali İşler Müdürü Mustafa Murat Keskin katıldı.  Tırsan’ın2021 Avrupa İnovasyon ödüllerinden 7’sini alan ilk ve tek şirket olduğunu belirten Keskin, "794 çalışanımıza ilave alınacak 170 kişi ile AR-GE, inovasyon, üretim ve ihracata daha fazla destek olacağız" dedi. 

SakaryaValisi Çetin Oktay Kaldırım’da istihdama sağlanacak destek nedeniyle Keskin’e İş-Kur’un teşekkür belgesini verdi. Vali Kaldırım, “İstihdama atılan imza ülkenin üretimine, ihracatına ve milli gelirine destek olmaktır. Bu kapsamda özel sektöre devletimizce her türlü destek ve teşvikler İş-Kur aracılığı ile sağlanmaya devam edilmektedir” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı