İzmir’de MÜSİAD’dan Kızılay’a kan bağışı

İzmir’de MÜSİAD’dan Kızılay’a kan bağışı

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı başkanlığında MÜSİAD İzmir üyeleri, Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Gökay Gök’ün ev sahipliğinde son zamanlarda azalan kan bağışına dikkat çekmek amacıyla kampanya


Tarih: 06.08.2021 09:41

İZMİR (İGFA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi üyeleri, pandemi ve yaz dönemi nedeniyle kan stoklarının kritik seviyeye yaklaştığı dönemde kan bağışına dikkat çekmek ve destek olmak için etkinlik gerçekleştirerek kan bağışında bulundular.

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, toplumsal dayanışmanın her zamankinden önemli olduğu bugünlerde MÜSİAD İzmir ailesi olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kızılay'a kan bağışında bulunduklarını ifade etti.

Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezinde düzenlenen programda konuşan Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök ise şu anda gönüllü kan bağışçısı bulmakta çok sıkıntı çektiklerini belirterek, "Sorumluluk alanlarındaki Manisa, Aydın ve İzmir illerinde kan kullanan 95 hastanenin kanını temin etmekte çok zorlanıyoruz. Bulamadığımız için belki de bazı ameliyatlar erteleniyor. Bunları yaşamamak için özellikle Ağustos ayında 18 ile 65 yaş arasındaki tüm vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyorum” diye konuştu.

Her kan bağışı sonrasında bağışçı adına bir fidan dikildiğini söyleyen Gök, sıkıntılı günlerde kendilerine destek veren MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı’ya ve üyelere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Avlamayın! İnci kefalinin Van Gölü'nde zorlu yolculuğu başladı

Duygulandırdı! Beta Berk Bayındır anısına yapılan albüm çıktı

Uyarı geldi! Sağanak yağış etkili olacak: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Akıllara durgunluk veren olay! Böyle anne olmaz olsun: Çocuğunu yolun ortasına bıraktı

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor