KOBİ’ler cobot’larla tanışıyor

KOBİ’ler cobot’larla tanışıyor

Dünyanın bir numaralı kolaboratif robot üreticisi Universal Robots, KOBİ’lerde dijital dönüşümü başlatıyor. “Dönüşüm için bugün başlayın” mottosuyla hayata geçirdiği kampanya ile KOBİ’leri cobot teknolojisiyle tanıştıraca


Tarih: 23.06.2021 11:40

İSTANBUL (İGFA) - Dünyanın 50 ülkesinde 55 bin cobot’uyla onlarca sektöre hizmet veren Universal Robots, cobot teknolojisinin KOBİ’ler için de ulaşılabilir olduğunu hayata geçirdiği kampanya ile duyurmaya hazırlanıyor. KOBİ’leri cobot teknolojisi ve sağladığı avantajlar hakkında bilgilendirecek şirket, KOBİ’lerin dijital dönüşümüne tam destek olacak.

Universal Robots Türkiye&MEA Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök, KOBİ’lerin ülke ekonomisiaçısından oldukça önemli bir yeri olduğunu belirterek, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerine göre; KOBİ’ler 2019'da toplam girişimlerin yüzde 99,8’ini oluştururken,Türkiye’deki işletmelerin 8,9 trilyon liralık yıllık cirosunun yüzde 65,5’i de KOBİ’ler tarafından gerçekleştirildi.Üretimde böyle büyük bir paya sahip KOBİ’lerden başlayacak bir dijital dönüşüm, ülke ekonomisiningeleceğine büyük katkı sağlayacak. Bu sebeple, Universal Robots olarak, Türkiye’nin üretimdekidijital dönüşümünde KOBİ’leri desteklemek için bir kampanya başlattık" dedi. Gök, dijital dönüşüme geçişte hızlı, etkin ve sürdürülebilir şekildeyol almalarını kolaylaştırmak istiyoruz.Bu kampanyamızınolumlu etkilerini kısa sürede göreceklerin inandıklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi