Kocaeli Müteahhitler Birliği’nden KOTO’ya ziyaret

Kocaeli Müteahhitler Birliği’nden KOTO’ya ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Oğuzhan Keleş ve yönetimini ağırladı.


Tarih: 18.04.2021 19:18

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Ticaret Odası’nın da destekleriyle kurulan Kocaeli Müteahhitler Birliği, geçtiğimiz hafta genel kurulunu gerçekleştirdi. Yeni Başkan Oğuzhan Keleş ve yönetimi, göreve seçilmesinin ardından Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan’ı ziyaret etti. 

KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Sayman Üyesi Mikail Kayacı ile  Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Atalay, Yusuf Ziya Uludüz, Mehmet Akif Şen, Abdurrahman Çuhadar, Murat Barış ve Meclis Üyesi Metin Sözer’in yer aldığı ziyarette ilk olarak Başkan Bulut ile bir araya gelen müteahhitler, yeni dönem projelerini açıklayarak, bilgi verdi.

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Başkan Keleş nezdinde yeni seçilen yönetime görevlerinde başarılar diledi. Deprem kuşağında bulunan Kocaeli'nin yapı stoku düşünüldüğünde önemli görevler düştüğünü ifade eden Bulut, oda olarak çalışmalara her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını söyledi. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı