Malatya'da SGK'dan esnafa yapılandırma teşekkürü

Malatya'da SGK'dan esnafa yapılandırma teşekkürü

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve MESOB Başkanı Şevket Keskin, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Tekin Kutlu’yu ziyaret ederek, esnaf ve sanatkarlara yönelik hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulundu.


Tarih: 06.03.2021 15:09

MALATYA (İGFA) -  Malatya'da aynı zamanda TESK Yönetim Kurulu Üyesi olan MESOB Başkanı Şevket Keskin, SGK İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. SGK İl Müdürü Tekin Kutlu, SGK prim borçları yapılandırma uygulamasında MESOB üyelerini bilgilendirmesinden ötürü verdiği destek dolayısıyla Başkan Keskin'e teşekkür etti. Şu ana kadar çıkan yapılandırmalar içerisinde en yüksek başvuru yapıldığını kaydeden Müdür Kutlu, işveren boyutunda 6 bin 180 tane, 4B Bağ-Kur boyutunda ise 9 bin 80 tane müracaat aldıklarını belirterek, "Bugüne kadarki yapılandırmalarda en büyük müracaat bunda oldu. İnşallah tahsilat oranlarımızda başvuru oranındaki gibi yüksek gelirse çok daha güzel bir yapılandırma sürecini geçirmiş olacağız” dedi.

Öte yandan SGK hizmet binası ile ilgili olarak da bilgi aktaran Müdür Kutlu,  yeni binanın bu yıl Eylül yada Ekim ayları gibi bitirilmesi yönünde müteahhidin hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı