Villalara bayramda talep yoğun

Villalara bayramda talep yoğun

Salgın ile birlikte tatil için villalara talep arttı. 9 günlük bayram tatilinde villalarda boş yer kalmadı. Bayram sonrası için ise rezervasyonlar eylül ayına kadar doldu.


Tarih: 18.07.2021 14:10

Koronavirüsle birlikte tatil alışkanlıkları değişti. Tatil için villalar tercih edilmeye başlandı. 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde villalarda yer kalmadı.

Turizmciler, iç pazarın hareketli olduğunu ve bayram boyunca yüzde 100 doluluğa ulaşıldığını söylüyor. Villaların haftalık fiyatları fiziki şartlarına göre değişiyor. Sonsuzluk havuzları ile ön plana çıkan villalar izole tatil fırsatı sunuyor.

Villaların haftalık kiraları yedi bin lira ila 50 bin lira arasında değişiyor.  Villalarda rezervasyonlar eylül ayına kadar doldu. Villalara artan talebin nedenlerinden biri de herkesten uzak tatil fırsatı sunması.

Villaların kapasitesi 2 ile 14 kişi arasında değişiyor. Villada haftalık tatilin bedeli 7 bin ile 50 bin lira arasında değişiyor. Villa acenteleri rezervasyon iptallerinde tatilciyi mağdur etmiyor. Para iadesi ya da erteleme seçeneği sunuluyor.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü