ZÜCHEX'e yurtdışı katılımcı ilgisi

ZÜCHEX'e yurtdışı katılımcı ilgisi

İSTANBUL (İGFA) - Bir yıl aradan sonra 16 Eylül Perşembe günü kapılarını açacak sektörünün dünyadaki en büyük 5. fuarı ZÜCHEX Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda ise 1 milyar doların üzerinde ciro hedeflendi. Pandemi öncesine göre


Tarih: 08.09.2021 09:40

İSTANBUL (İGFA) - Bir yıl aradan sonra 16 Eylül Perşembe günü kapılarını açacak sektörünün dünyadaki en büyük 5. fuarı ZÜCHEX Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda ise 1 milyar doların üzerinde ciro hedeflendi. Pandemi öncesine göre yurt dışı katılımcı sayısında ise yüzde 24’lük artış meydana gelirken, fuar çevresi otellerde yer kalmadı.

2021 yılını ise yüzde 20’lik artışla 5,5 milyar dolar ihracatla kapatmaya hazırlanıyoruz.” diyen sektörün çatı derneği Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER)’nin Başkanı Mesut Öksüz, ZÜCDER’in sektörünün Türkiye’deki en büyük, dünyadaki ise en büyük 5. fuarı ZÜCHEX’i açmaya hazırlandıklarını söyledi.

TÜYAP’ta 16-19 Eylül tarihleri arasında 31. kez düzenlenecek ZÜCHEX'de 2019 yılına göre yurt dışı katılımcı sayısı yüzde 24 arttığını ifade eden Başkan Öksüz, "Otellerde yer yok. Bunda aşılanmanın hem ülkemizde hem de dünyada artmasının etkilerini görüyoruz. 2019 yılında 400 civarında firma katılım gösterirken bu sene katılımcı sayısı 500’ün üzerine çıktı. Fuarda 1 milyar dolar ciro beklentimiz bulunuyor. Türkiye’den fuara katılan firmaların yüzde 90’ı ise ZÜCDER üyesidir ve fuar ZÜCDER’in destekleriyle düzenlenmektedir" diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı