Çeltikliler yeni başkanını seçti

Çeltikliler yeni başkanını seçti

Çeltik ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği kongresinde Mehmet Taş oy birliği ile başkan seçildi.Eskişehir’de yaşayan, Çeltik ilçesi ve çevre köylerinden vatandaşların üye olduğu Çeltik ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği, bir


Tarih: 15.03.2019 10:43

Çeltik ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği kongresinde Mehmet Taş oy birliği ile başkan seçildi.

Eskişehir’de yaşayan, Çeltik ilçesi ve çevre köylerinden vatandaşların üye olduğu Çeltik ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği, birinci olağan kongresini dernek binasında gerçekleştirdi. Kongreye çok sayıda dernek üyesi katıldı. Düzenlenen kongrede Mehmet Taş oy birliği ile başkan olarak seçildi ve yeni yönetim kurulu; Başkan Mehmet Taş, Başkan Yardımcısı Rıza Baysal, Muhasip Ahmet Eryürük, Sekreter İlhan Mısır, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ertuğrul Altınel olarak belirlendi.

Başkanlığa seçilen Mehmet Taş, yaptığı konuşmada, "Birinci olağan kongremizi yaptık. Yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Önümüzdeki günlerde Eskişehir’de sosyal ve kültürel çalışmalarımıza başlayacağız. Amacımız, Çeltik ve çevre köylerinden Eskişehir’e gelen ve Eskişehir’de yaşayan vatandaşlarımızı tek çatı altında birleştirmektir" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı