İstanbul Valiliğinden, küçük kıza cinsel istismarda bulunan şüpheliyle ilgili açıklama

İstanbul Valiliğinden, küçük kıza cinsel istismarda bulunan şüpheliyle ilgili açıklama

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece’deki 5 yaşındaki çocuğun cinsel istismar olayına ilişkin yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin yakalandığını açıkladı. Valilik, cinsel istismara maruz kalan küçük çocuğun tedavi edilerek ta


Tarih: 25.04.2019 18:52

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece’deki 5 yaşındaki çocuğun cinsel istismar olayına ilişkin yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin yakalandığını açıkladı. Valilik, cinsel istismara maruz kalan küçük çocuğun tedavi edilerek taburcu edildiğini duyurdu.

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde 5 yaşındaki bir kız çocuğunun uğradığı cinsel istismar olayına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, ”Küçükçekmece ilçemizde 22 Nisan 2019 tarihinde meydana gelen küçük yaştaki çocuğun istismarı olayını bir kez daha nefretle kınıyor, yavrumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Masum yavrumuzun bu çirkin olaydan olumsuz etkilenmemesi ve normal hayatına kavuşması için doktorlarımız, çocuk psikiyatrisi ve psikologlarımızca süreç yakından takip edilmiş ve mümkün olan en kısa sürede tedavisi tamamlanarak taburcu edilmiştir. Bu olayın kısa zamanda aydınlatılması ve failin adalete teslim edilmesi için Asayiş, Çocuk Şube, Terörle Mücadele, Siber Suçlar, İstihbarat, Güvenlik, Çevik Kuvvet ve diğer birimlerimizden sadece bu olay için özel ekipler oluşturulmuş ve titizlikle devam eden yoğun çalışmalar sonucu fail yakalanmıştır. Olayın adli soruşturması devam etmektedir. İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bütün ekiplerimizi, bu olayın aydınlatılmasında göstermiş oldukları üstün gayretlerden dolayı canı gönülden tebrik ediyor, sağduyulu davranarak yardımcı olan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İlimizde yaşanan vicdanları sızlatan bu insanlık dışı ve asla kabul edilemez olayların bir daha tekrarlanmaması için toplumsal birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı