Kilis’te sıcak havalarla birlikte moto nakliye de arttı

Kilis’te sıcak havalarla birlikte moto nakliye de arttı

Kilis’te artan sıcak ve güneşli havalarla birlikte sıkça kullanılmaya başlayan motosikletler ile birlikte yeniden ilginç görüntüler de ortaya çıkmaya başladı. Kaza riskine rağmen bazen 4-5 kişinin bindiği motosikletlerde kimisi televiz


Tarih: 15.04.2019 12:15

Kilis’te artan sıcak ve güneşli havalarla birlikte sıkça kullanılmaya başlayan motosikletler ile birlikte yeniden ilginç görüntüler de ortaya çıkmaya başladı. Kaza riskine rağmen bazen 4-5 kişinin bindiği motosikletlerde kimisi televizyon kimisi anten kimisi de kazma kürek taşıdı.

Türkiye’de nüfus ortalamasına göre en çok motosikletin bulunduğu Kilis’te motosikletler kentte yoğun olarak kullanılıyor. Soğuk ve yağışlı havalar nedeniyle kış mevsiminde pek fazla trafikte görülmeyen motosikletler, havaların yeniden ısınmaya başlaması ile birlikte yoğun olarak tercih ediliyor. Adeta motosiklet üssü haline dönüşen Kilis’teki motosikletlerin sürücüleri, tehlikeli görüntüler de sergiliyor. Bazen tek kişilik motosiklete 4-5 kişi binerken, bazen ise motosikletler, oldukça büyük ve ilginç yüklerin nakliyesinde de kullanılıyor. Tehlikeye rağmen kimi sürücüler motosikletle televizyon, kimisi anten, kimisi sebze nakliyesi yaparken kimisi de kazma, kürek taşıyor.

Kentte normal olarak karşılanan bu görüntülere ise en çok ilk kez bölgeye gelen insanlar şaşırıyor.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı