Özkan seçimlerin ardından çalışmalarına hız verdi

Özkan seçimlerin ardından çalışmalarına hız verdi

Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, mahallî seçimlerin ardından ilçedeki ilk ziyaretini Saadet ve Hamidiye mahallelerine yaptı.Başkan Ali Özkan, seçimlerde mahallelilerin kendilerine gösterdiği destekten ötürü memnuniyetini.


Tarih: 03.04.2019 17:39

Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, mahallî seçimlerin ardından ilçedeki ilk ziyaretini Saadet ve Hamidiye mahallelerine yaptı.

Başkan Ali Özkan, seçimlerde mahallelilerin kendilerine gösterdiği destekten ötürü memnuniyetini dile getirirken, mahalleliler de seçim sonuçlarından mutluluk duyduklarını ifade etti. Saadet Mahallesi’nde belediye tarafından gerçekleştirilen lokma ikramına da katılan Özkan, Roman vatandaşların yoğun yaşadığı bölgede vatandaşlarla sohbet etme imkânı buldu.

Özkan, “Saadet ve Hamidiye mahalleleri, seçim sürecinde bizlere büyük destek sağlamıştı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.Seçim öncesi de mahalle halkımız bizlerdensöz istemişlerdi. Biz de sözümüzü tuttuk ve seçimin ardından ilk ziyaretimizi buraya gerçekleştirdik. Kandil sebebiyle hem vatandaşlarımızla bir araya geldik hemde kandillerinin mübarek olmasını diledik” dedi.

Özkan daha sonra Gazi Mahallesi Camii’ne giderek, yatsı namazı sonrası Gazi Mahallesi sakinleriyle de bir araya geldi ve mahalle halkına desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! 3 drone havada imha edildi, tüm uçuşlar askıya alındı

Karasu Çayı yağışların bol olması nedeniyle eskisi gibi akmaya başladı

Van'da kaçak kazı ihbarına giden güvenlik güçleri gördükleri karşısında şoke oldular

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü