Sakarya’da denize girişe izin verilmiyor

Sakarya’da denize girişe izin verilmiyor

Kocaali, Karasu Ve Kaynarca'da Yoğun Dalga Nedeniyle Denize Girilmemesi İstenirken, Uyarıları Dikkate Almayanlar Da Oluyor


Tarih: 13.08.2019 13:58

Sakarya’nın Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde şiddetli rüzgar ve yoğun dalga nedeniyle denize girişe izin verilmiyor.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya’nın kuzey ilçeleri olarak bilinen Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinin sahil kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren şiddetli rüzgar ve yoğun dalga etkili oldu. 3 ilçenin sahilinde görev yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı cankurtaran ekipleri, vatandaşları denize girmemeleri konusunda hem megafonla, hem de bizzat giderek uyarıyor.

Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu dönemlerde sürekli cankurtaran ekipleri hazır bulunuyor. Belediye hoparlörlerinden denize girilmemesi yönünde uyarılar yapılıyor. Ancak buna rağmen 17 kişi denize girdi. Cankurtaran ekiplerimiz bunlara müdahale ederek sudan çıkardı. Hava tahminlerini günlük takip ediyoruz. Normale döndüğünde denize girişlere izin verilecek" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi