Tacizle suçlanan Joe Biden’dan açıklama

Tacizle suçlanan Joe Biden’dan açıklama

Eski ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, hakkındaki taciz iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.Eski ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, 5 gündür dört kadını taciz ettiği iddialarıyla karşı karşıya bulunuyor. Daha ?


Tarih: 04.04.2019 10:30

Eski ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, hakkındaki taciz iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Eski ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, 5 gündür dört kadını taciz ettiği iddialarıyla karşı karşıya bulunuyor. Daha önce iddialarla ilgili sözcüsü aracılığıyla üç kez açıklama yapan Barack Obama’nın eski yardımcısı Biden, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Twitter’da paylaştığı videoda kendisini savunan Biden, insanların kişisel alanlarına daha dikkatli ve saygılı olma sözü verdi. Eski Başkan Yardımcısı Biden, “Kariyerim boyunca insanlarla her zaman bağ kurmaya çalıştım. Sanırım bu benim sorumluluğum. El sıkışırım, insanlara sarılırım, erkek ve kadınları omuzlarından tutarım ve ‘Bunu yapabilirsin’ derim. Sosyal normlar değişiyor. Bunu anladım. Bu kadınların söylediklerini duydum. Gelecekte kişisel alanlara saygı duyma konusunda daha dikkatli olacağım. Bu benim sorumluluğum ve bunu yerine getireceğim” ifadelerini kullandı.

İlk olarak Nevada Meclisi üyesi Lucy Flores, ABD eski başkan yardımcısının kendisini taciz ettiğini iddia etmiş, kısa süre içinde 3 kadın daha taciz iddialarında bulunmuştu. Kadınlar, Biden’ın rahatsız hissettirecek şekilde ellerini omuzlarına ve sırtlarına koyduğunu iddia etmişti.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı