TESK Başkanı Palandöken: “Teröre hiçbir zaman geçit yok”

TESK Başkanı Palandöken: “Teröre hiçbir zaman geçit yok”

Türkiye Esnaf Ve Sanatkarlar Konfederasyonu (tesk) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “allah Bu Harekette Görev Alan Şanli Ordumuza Mensup Tüm Mehmetçiklerimizi Korusun Ve Muzaffer Eylesin. Kalbimiz, Yüreğimiz Ve Dualarımızla Mehmetçiklerim


Tarih: 09.10.2019 18:00

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Allah Bu harekette görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Mehmetçiklerimizin yanındayız” dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ‘Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin açıklama yaptı. Palandöken, “Millet olarak terörün her türlüsüne karşıyız. Türk milleti olarak hiç kimsenin toprağında gözümüz yoktur. Toprağımızda gözü olanlara da en iyi dersi Türk Silahlı Kuvvetlerimiz vermekte geç kalmaz. Bu kapsamda Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla Barış Pınarı Harekatı’nı başlattı. Allah Bu harekette görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Mehmetçiklerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi