THY açıkladı! Van uçuşları iptal edildi

THY açıkladı! Van uçuşları iptal edildi

Van haber - Türkiye'de koronavirüs tedbirleri kapsamında THY, iç hat seferlerini (Van dahil 14 şehre) 20 Nisan'a kadar iptal etti


Tarih: 04.04.2020 10:25

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu gece yarısından itibaren 30 büyükşehir ve Zonguldak’ı kapsayan araç giriş-çıkış yasağının uygulanacağı açıklanmıştı. Bu kapsamda 14 büyükşehre kısıtlı sefer gerçekleştiren Türk Hava Yolları da bu konuda yeni bir düzenlemeye gitti. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada kısıtlı seferlerin 20 Nisan’a kadar iptal edileceğini açıkladı. Ekşi paylaşımında, “Korana virüs salgını mücadele kapsamında 30 büyükşehirden havayolu ile de çıkışların 15 gün süreyle geçici durdurulmasından dolayı İç hatlarda 14 büyükşehire yapılan kısıtlı sayıdaki iç hat seferlerimiz 20 Nisan tarihine kadar iptal edilecektir” ifadelerine yer verdi.


Öte yandan konuya ilişkin THY Basın Müşaviri Yahya Üstün ise, “Değerli Misafirlerimiz, siz bizim için önemlisiniz bu nedenle iç hatlarda 14 büyükşehire kontrollü bir şekilde icra ettiğimiz seferlerimize kısa bir ara veriyoruz” paylaşımında bulundu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi