Ülkü Ocakları’ndan Mehmetçiğe kurban

Ülkü Ocakları’ndan Mehmetçiğe kurban

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Talimatıyla Ülkü Ocakları, Barış Pınarı Harekatı Kapsamında Sınır Ötesinde Operasyon Düzenleyen Mehmetçikler İçin Kurban Kesti.


Tarih: 09.10.2019 17:22

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş, “Barış Pınarı Harekâtı kapsamında sınır ötesine hareket eden ordumuza muzafferiyetler, muvaffakiyetler diliyoruz. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatları ile 9 adet koçu koç yiğitlerimize kurban ediyoruz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Ülkü Ocakları, Barış Pınarı Harekatı kapsamında sınır ötesinde operasyon düzenleyen Mehmetçikler için kurban kesti. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi’ndeki kurban kesiminde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, Genel Merkez yöneticileri ve ülkücüler hazır bulundu. Kur’an tilavetiyle başlayan programda konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş, “Barış Pınarı Harekâtı kapsamında sınır ötesine hareket eden ordumuza muzafferiyetler, muvaffakiyetler diliyoruz. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatları ile 9 adet koçu koç yiğitlerimize kurban ediyoruz. İnşallah hayırlısı ile gidip gelmeyi Allah nasip etsin. Şairin ifadesiyle, ‘Sevinin Mehmedim, başlar yüksekte! Ölsek de sevinin, eve dönsek de! Sanma bu tekerlek kalır tümsekte, yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir’. Ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı

Hafta sonu için plan yapanlar dikkat! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Van'da önemli açıklamalar: Bu oyun iyice kirlendi

Nesli tehlike altında! Van'da fotokapanla yaban keçisi görüntülendi