Ahmet Kılıç’tan İnternet Yasası açıklaması

Ahmet Kılıç’tan İnternet Yasası açıklaması

AK Parti Bursa milletvekili Ahmet Kılıç, internet haberciliği için mihenk taşı sayılan ‘İnternet Yasası’nın hayata geçirilmesi noktasında parti olarak tüm katkıyı sunacaklarını ifade etti.


Tarih: 25.02.2021 14:06

BURSA (İGFA) - İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir’e ziyarette bulunan AK Parti Bursa milletvekili Ahmet Kılıç, federasyonun kısa zaman dilimi içerisinde sergilediği başarılı performansın medyadaki dijital dönüşümün bir göstergesi olduğunu söyledi.

Artık hızlı bir dünyanın olduğunu kaydeden Kılıç, “Eskiden raporlamalar 6 aylık olurdu şimdi ise anlık bildirimler var. Basın sektörünün içerisindeki sıkıntıları biliyoruz. Yasada revizyon şart. Bununla ilgili de mutlaka çalışma gerçekleştirilmeli” diye konuştu.

İnternet Yasası’yla ilgili yetkin isimlerin AK Parti’de olduğunu vurgulayan Ahmet Kılıç, “Ankara’da bu anlamda geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirilebilir. Meclis’te bizler de kamuoyu oluşturma noktasında aktif bir rol alırız. Plan Bütçe Komisyonu olarak yoğun bir mesaimiz var. Hayat değişiyor, kanunlarla ilgili de güncellemeler gerçekleştiriyoruz. İnternet Yasası da çıkacak olan bir kanun paketinin içerisinde yer alabilir” açıklamasını yaptı.

 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı