Batuhan Yaşar hayatını kaybetti

Batuhan Yaşar hayatını kaybetti

Türkiye Gazetesi Yazarı ve İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Tarih: 05.03.2022 23:38

2015'den beri de Türkiye Gazetesinde köşe yazarlığı yapan Batuhan Yaşar hayatını kaybetti. Gazetecinin sevenleri derin üzüntü yaşarken Batuhan Yaşar kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, evli mi, çocuğu var mı sorularına yanıt arıyor. Yaşar, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği biliniyor. İşte Batuhan Yaşar hayatı, kariyeri gibi hakkında merak edilenleri…

Türkiye Gazetesi Yazarı ve İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar ölüm haberi ajanslardan son dakika haberi olarak duyuruldu. Gazeteci kimliğiyle tanınan Yaşar'ın hayatına dair detaylar merak konusu oldu. Gazeteciliğe 1988 yılında Türkiye Gazetesinde başladı. Peki Batuhan Yaşar kimdir, kaç yaşında ve neden öldü?

BATUHAN YAŞAR KİMDİR?

1970 Yılında Afyon'un Emirdağ ilçesinde doğdu.

Yüksek öğretimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı. Gazeteciliğe 1988 yılında Türkiye Gazetesinde başladı.

1994 yılına kadar sırasıyla Sağlık, Polis-Adliye, ve Başbakanlık muhabirliği yaptı. Aynı yıl Londra'da gitti ve 1998 yıllına kadar University of Westminster'de dil ve ekonomi eğitimi aldı. Aynı yıllarda TGRT ve Türkiye Gazetesi'nin Londra muhabiri olarak görev yaptı.

1998 Yılında tekrar Ankara'ya döndü ve TGRT'de Diplomasi ve Savunma muhabiri olarak çalıştı.

2000 Yılında TGRT Ankara Haber Müdürlüğü görevine getirildi. Aynı yıldan itibaren Neler Oluyor programını hazırlayıp sunmaya başladı.

2006 Yılında kısa bir süre Fox TV Ankara Temsilciliği görevini yaptı.

2007 Yılında İHA Ankara Temsilciliği, 2011 yılında da TGRT Ankara Temsilciliği görevlerine getirildi.

2015'den beri de Türkiye Gazetesinde köşe yazıyordu. Daha önce 4 defa ameliyata giren Yaşar, 5'inci kez ameliyat olmak üzere hastaneye yatırılmıştı..


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu