Bursa Nilüfer Belediyesi YKS ‘engel’lerini kaldırdı

Bursa Nilüfer Belediyesi YKS ‘engel’lerini kaldırdı

Bursa'nın Nilüfer Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılan engelli bireylere, ulaşım desteği vererek evlerinden alıp sınav merkezlerine ulaştırdı.


Tarih: 26.06.2021 12:52

BURSA (İGFA) - Her koşulda engelli bireylerin yanında olan Nilüfer Belediyesi, sınav gününde de ihtiyaç duyanların yardımına koştu. Nilüfer Belediyesi, cumartesi-pazar olmak üzere iki gün yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılan engelli bireylerden talep edenlere, ulaşım imkanı sağladı.

Sınava katılacak olan bireyler, yapılan duyuru üzerine sınav öncesinde Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nü arayarak, servis talebinde bulundu. Sınav günü Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’nin özel donanımlı araçları ve görevli personel de, belirlenen saatlerde engelli bireyleri evlerinden alarak, Nilüfer’in yanı sıra diğer ilçelerde de yer alan sınav merkezlerine ulaştırdı. Sınavın ardından merkezlerden alınan engelli bireyler, sorunsuz bir şekilde tekrar evlerine götürüldü.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı