Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Tüm imkanlarımız seferber edilmiş durumda”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Tüm imkanlarımız seferber edilmiş durumda”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 ilde 12 yangının kontrol altına alma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Azerbaycan'ın 600'ü aşkın itfaiyeci gönderdiğini vurgulayan Erdoğan, 'Tüm imkanlarımız seferber etmiş durumdayız' de


Tarih: 06.08.2021 15:18

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

44 ilimizde çıkan 208 orman yangınının 196'sı kontrol altına alınmış vaziyette. Büyükşehir olarak başta Antalya, Muğla, Isparta, Aydın ve Denizli illerimizde şu anda yoğun bir yangın söndürme çalışmalarımız var. Uçaklarımız, helikopterlerimiz, arazöz bunun yanında TOMA'larımız yoğun bir çalışma buralarda devam ediyor. Orman yangınlarıyla mücadele için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Havadan ve karadan müdahalede araç sayısı hızlıca artmış durumda.

"HELP TURKEY KAMPANYASI PRİM VERMEYECEĞİZ"

Help Turkey diye bir kampanya başlattılar. Bunun karşısında söyleyeceğimiz tek şey var, güçlü Türkiye. Nitekim fazla dayanamadılar kısa sürede Help Turkey'i çektiler. Türkiye'nin böyle ABD'den, Avrupa'dan yönetilecek dezenformasyonla terör estirmek yalan terörü dediğim şekilde terör estirmek suretiyle halkımızı yalana esir etme gayreti içinde olanlar var. Biz onlara prim vermeyeceğiz. Kobani'de bu millet büyük bir imtihan verdi. Ve Kobani'yi biz çözdük. Oradaki Kürk vatandaşlarımızı biz korumaya aldık. Göçmenleri koruması altına alan Türkiye herhalde zayıf bir ülke değil. Alırken de bunu mevcut imkanlarıyla alıyor. Bundan sonra da yine finansı iyi yönetmek suratiyle bu tür adımları atacağız ve bundan da hiçbir çekincemiz yok. Çünkü güçlü Türkiye'yiz biz darda kalana koşan bir ülkeyiz.

https://twitter.com/tcbestepe/status/1423611689816272896

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu