Denizli Buldan esnafına hijyenik ziyaret

Denizli Buldan esnafına hijyenik ziyaret

Denizli'nin Buldan ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Şevik, sanayi ve minibüsçü esnafları ziyaret ederek içerisinde maske ve dezenfektan bulunan hijyen paketlerini dağıttı.


Tarih: 06.04.2021 09:23

DENİZLİ (İGFA) - Denizli'de Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Vatan Sanayi Sitesi'ndeki işyerleri ile Oto Santral Garajda minibüsçü esnafı ziyaret etti. Zabıta Müdürü Hasan Ertan ve zabıta personelinin de eşlik ettiği ziyarette ilk olarak Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Kırık ile bir araya gelen Başkan Şevik, minibüs şoförleriyle sohbet ederek, Oto Santral Garajı ile ilgili istek ve taleplerini dinledi. Santral Garaj içerisinde tatbikata hazırlanan Büyükşehir Belediyesi Buldan İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini de ziyaret eden Başkan Şevik, başarılar diledi. 

Daha sonra Buldan’ın 3. Sanayi Sitesi olan Vatan Sanayi Sitesi’ne geçen Başkan Sevik ve ekiib, burada da  yeni açılan ve yüzlerce kişiyi istihdam edecek olan boyahaneyi ziyaret etti. İşletmecisi Erkan Dereköylüoğlu’na hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Şevik, diğer işyerlerini de ziyaret ederek hayırlı işler dilerken, bir işyerinden ipliklerin sarıldığı boş liverti (Levent) araca yüklemeye çalışan işçilere yardım etti.

Ziyaretlerde esnaflara COVID-19 ile mücadele konusundaki tedbirleri anımsatan Başkan Sevik, kurallara uyulmasdını istedi. İçerisinde maske ve dezenfektan bulunan paketleri dağıtan Başkan Şevik, özellikle COVID-19 tedbirlerine uymaları konusunda uyardı. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı