Ekrem İmamoğlu'ndan 'İstanbulkart' açıklaması

Ekrem İmamoğlu'ndan 'İstanbulkart' açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, orucunu, Bağcılar’da, Songül-Öztürk Avcı çiftinin evinde açarken, anne-çocuk İstanbulkartı'nın kendi fikri olduğunu vurgulayıp, 'Bir annenin duasını alıyorsam, ne mutlu bana” ifadelerini kullandı.


Tarih: 29.04.2021 13:38

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dünkü iftarını, Bağcılar Kirazlı Mahallesi’nde ikamet eden Songül-Öztürk Avcı çiftinin evlerinde yaptı. Ailenin oğulları Muhammet Avcı, Ergin Avcı ve gelinleri Zehra Avcı’yla da tanışan İmamoğlu, kapıda kolonya tutularak karşılandı. Ailenin en küçük ferdi 8 aylık Alperen de uykusundan uyandıktan sonra keyifli sohbete dahil oldu. İ

“O KADAR VİCDANIMI ISITAN BİR ŞEY Kİ…”

İmamoğlu, aile fertleriyle, Kanal İstanbul’dan 0-4 yaş arasında çocuğu bulunan anneler için şehir içi toplu ulaşımda ücretsiz seyahat olanağı sağlayan İstanbulkart uygulamasına kadar, birçok farklı konuda sohbetler gerçekleştirdi. İmamoğlu, Muhammet Avcı’nın, “Kanal, halkın yararına olmayacak. Projeleri görüyoruz. İnsanları kandırmasınlar” sözlerine, “Bir de milletin yarın, öbür gün yaşamına risk taşıyan bir sürü de bedeli olacak. Geri dönüşü de yok yani” katkısında bulundu.

8 aylık Alperen’in annesi Zehra Avcı ile de ücretsiz İstanbulkart sohbeti gerçekleştiren İmamoğlu, anne-çocuk kartının kendi fikri olduğunu vurguladı. İmamoğlu, “ Seçim döneminde en çok annelerin şikayetini dinledim; ‘Bir yere gidemiyoruz. Evden çıkamıyoruz.’ Ekonomik zorluk olan var, gidemeyen var. Dedik, ‘Tamam o zaman. Annelere, özellikle 4 yaşına kadar, çocukları büyüyene kadar destekleyelim.’ O kadar vicdanımı ısıtan bir şey ki. Bir annenin duasını alıyorsam, ne mutlu bana” dedi. Avcı ailesinin komşuları Zeynep Özdemir’in sohbete dahil olduğu dakikalarda ilginç anlar yaşandı. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı