En güzel ve yeni resimli Cuma mesajları

En güzel ve yeni resimli Cuma mesajları

Cuma mesajları (Resimli, ayetli, dualı) Temmuz ayının ilk cumasına özel cuma mesajları...


Tarih: 02.07.2021 08:20

Hayırlı cumalar! Bugünde Müslüman dünyası bol bol dua ederek namaz kılıyor. İslam dünyasında cuma günlerine mübarek zamanlar arasındadır. Vatandaşlar uzaktaki sevdiklerine dualıayetli ve hadisli Cuma mesajları gönderiyor. Farklı resimli cuma sözlerini, eşe, dosta ve akrabaya göndermek üzere derledik. İşte, 2 Temmuz en güzel Cuma mesajları...

cuma mesajları

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 2021 

“Allah şu Kur’an’la amel edip hayatlarını onunla ayarlayan toplumları yükseltir. Onun izinden gitmeyip onu arkalarına atanları da alçaltır.” (Müslim, Müsafirin 269) Cumanız mübarek olsun...



Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğimle. Hâyırlı Cumalar.



Kalbimiz imana, gönlümüz islama, dilimiz Kur’ana, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı cumalar dilerim.

cuma sözleri

Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.



Allah'tan bir dua gibi, Peygamber'den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Cumanız mübarek olsun.



Cuma günü ya da gecesinde vefat eden hiçbir Müslüman yoktur ki; Allah onu kabir fitnesinden korumasın. (Hadis-i Şerif) Hayırlı Cumalar…



Eğer imtihan oluyorsanız, bu ALLAH’ın sizi unutmadığının müjdesidir… Ellhamdülillah! Hayırlı Cumalar…



“Kalbinde kafasında hafızasında hiçbir ayet bulunmayan kimse harab olmuş bir ev gibidir.” (Tirmizi, Fezailül Kur’an 18) Hayırlı Cumalar...



Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun… Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar…

cuma

İstiyorsan Hakk’a varmayı, meslek edin gönül almayı, bırak saraylarda mermer olmayı, toprak ol, bağrında güller yetişsin. Cuma gününüzün güzel geçmesi dileğiyle.



Gönlümüzden geçenler ömrümüze yazılsın. Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim.



“Müslüman, elinden ve dilinden Müslümanların zarar görmediği kimsedir.” (Buhari, İman, 4) Hayırlı Cumalar...

mesaj

ANLAMLI CUMA MESAJLARI VE SÖZLERİ

 

"Cihadın en faziletlisi, zalim sultanın karşısında hakkı ve adaleti söylemektir." (Ebu Davud, Melahim, 17) Cumanız mübarek olsun...



Bunlar, ALLAH'a ve Ahiret gününe inanırlar, iyiliği emreder, kötülükten menederler ve hayr'larda yarışırlar. İşte bunlar iyi kimselerdendir. (Al-i İmran Suresi 3/114)



Mü'min kardeşinle münakaşa etme, Onun hoşuna gitmeyen şakalar yapma, ve ona yerine getiremeyeceğin bir söz verme. (Hz. Muhammed) Hayırlı Cumalar.



Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.



Allah'ım Ezanla uyanan Abdestle kendine gelen Namazla huzura varıp Secde ile yaklaşan, Dua ile kulluğunu anlayan mü'min olmayı nasip eyle. Amin! Hayırlı Cumalar.

kutlama

“Hayır işleyiniz ki kurtuluşa eresiniz.” (Hac, 77) Cumanız Mübarek olsun...



“Kalbinde zerre miktar kibir bulunan kimse asla cennete girmeyecektir!” (Ebu Davud, Edeb 29) Hayırlı Cumalar..



Bir kimse güzelce abdest alır sonra mescide gelir, susup okunacak hutbeyi dinlerse, gelecek cumaya kadar ve ondan sonraki üç gün içinde işleyeceği (küçük) günahları affedilir.” (Müslim, Cuma, 24) Hayırlı Cumalar.



Cuma gününde bir saat vardır ki Müslüman, bu saate isabet ederek hayırlı bir şey isterse Allah ona istediğini verir.” (Müslim, Cuma, 15) Hayırlı Cumalar.



Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çoksa Salavat u Selam getiriniz. Zira sizin Salat-u Selamlarınız bana sunulur. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar!

hadisli

“Sadaka Rabbin öfkesini söndürür ve kötü ölümü bertaraf eder.” (Tirmizi, 664) Cumanız mübarek olsun...



Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.



Yüzümüzü güzelleştirdiğin gibi, Ahlakımızı da güzelleştir. İmanımızı tazele ve bizleri Senin yolundan ayırma..! Amin. Hayırlı Cumalar.



Rabbim bu güzel günde, dilimizi duasız, dualarımızı cevapsız bırakmasın. Hayırlı cumalar.

ayetli

Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! "Hayırlı Cumalar" dilerim.



Umutsuz olma! Olmaz deme. Umutları var eden, sebepleri yaratan, olmazları olduran ALLAH var. O varsa her şey var. Hayırlı Cumalar...



Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma…. Hayırlı Cumalar


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Hakkari'de drone'lu trafik denetimi! Sürücülere ceza yağdı

Van'da ambulans helikopterin 4 aylık bilançosu

Erciş'te feci kaza! Otomobille TIR çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Mehmet Şimşek kamuda tasarruf için tarih verdi: Harcama kontrolü devreye girecek

Cuma ezanı vakti: 26 Nisan 2024 Van Cuma Namazı saat kaçta?

Bitlis'te terör örgütü PKK'nın gizlediği EYP'nin imha edildiği anlar

Avlamayın! İnci kefalinin Van Gölü'nde zorlu yolculuğu başladı