Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na Başkan Selvitopu'dan ziyaret

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na Başkan Selvitopu'dan ziyaret

İzmir'in Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek, belediyenin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Tarih: 04.04.2021 10:45

İZMİR (İGFA)- İzmir'in Karabağlar Belediyesi'nin projeleri ve çalışmaları hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na ayrıntılı bilgi veren Başkan Muhittin Selvitopu, Kibar Mahallesi Belediye Hizmet Kompleksi, Nasrettin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezi, Limontepe Semt Merkezi'nin tamamlandığını söyledi.

Karabağlar'ın çok önemli bir ihtiyacına yanıt verecek Atatürk Gençlik Merkezi'nin temelinin yakında Uzundere'de atılacağını vurgulayan Başkan Selvitopu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte yaşama geçireceğimiz bu spor merkezi ilçemize değer katacak.  Ayrıca yapımına başladığımız Tahsin Yazıcı Semt ve Kültür Merkezi, Mobilyacılar Çıraklık Eğitim Merkezi projelerimiz de hızla ilerliyor” dedi.

Başkan Selvitopu ayrıca Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu Karabağlar'a davet ederek, Karabağlar’daki mobilya ustalarının el işçiliğiyle yaptığı oyma tepsiyi Kılıçdaroğlu’na armağan etti.  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Selvitopu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Selvitopu daha sonra CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun, Grup Başkanvekili Özgür Özel'i de ziyaret etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı