Hayırlı cumalar! En güzel cuma mesajları | 12 Mart 2021

Hayırlı cumalar! En güzel cuma mesajları | 12 Mart 2021

Cuma günü, (12 Mart 2021) müslümanların camilerde ibadet ettiği gündür. Sevdiklerinizin cuma gününü resimli ve hadisli cuma mesajları ile kutlayabilirsiniz. vantelgraf.com ekibi olarak sizler için en güzel ve en güncel cuma mesajlarını de


Tarih: 12.03.2021 08:51

Cuma günleri, İslam dünyasında en mübarek zamanlardandır. Bugün insanlar cemaat ile Cuma namazına durur ve bol bol dualar edilir. Bayram havasında geçen Cuma günleri edilen dualar geri çevrilmez. En anlamlı günde, birbirinden anlamlı ve resimli Cuma mesajları da yakın akraba, eş, dost ve sevdiklerinize gönderilmek üzere haberimizde.

GÜZEL CUMA MESAJLARI

 Tüm din kardeşlerimin cuması mübarek olsun. Allah herkese şifa versin, bu güzel gününüz gülümsemelerle bitsin inşallah.

Kalbinizden gecen tüm dua’lar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah…

Dünyaya ait işler bizlerin gözlerinde kırılmaya mahkum camdan şişeler, eşyalar gibidirler. Ey insanoğlu sen sırf bu dünya için mi yaratıldın da sadece bu dünyanın işleri peşinde koşarsın. Cumanız mübarek olsun…

Rabbimin sevdiği kullarından olursunuz inşallah. Mübarek Cuma gününde nurlar üzerinizde, dualarınız, namazlarınız kabul olsun. Hayırlı Cumalar...

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem. Diyen sevgilinin (sav) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı Hayırlı Cumalar.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

Yaradanın ‘affına’ resulünün ‘sevgisine’ cennetin en güzel ‘köşesine’ mazhar olabilmeniz dileğiyle. Hayırlı cumanın fazileti üzerinize olsun.

Allah’ım! Ruhumu daraItma, kaIbimi karartma, darda koyup aratma, Hak yoIundan saptırma, ben senden başkasına yalvartma. Amin. HayırIı cumaIar..

Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.

Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar…

Bu mübarek günde dualarımız tövbelerimiz kabul olsun. Sağlığımız daim, kazancımız hayırlı ve gönlümüz huzurlu olsun. Hayırlı Cumalar.

Cuma gününde makbul bir saat vardır. Duasını bu saate denk getiren Müslüman’a Allah dilediğini verir. (Hadis-i Şerif) Hayırlı Cumalar Olsun.

Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar Olsun.

-Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Hayırlı Cumalar.

Rabbim hizmet kapısından, Rahmet nazarından, Cennet kokusundan, Kendi rızasından mahrum etmesin. Hayırlı Cumalar!

Ey Rabbim… Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah’ım… Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat… Rabbim cumanızı kabul etsin..


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum