Hayırlı cumalar! En güzel cuma mesajları | 19 Şubat 2021

Hayırlı cumalar! En güzel cuma mesajları | 19 Şubat 2021

Cuma günü, (19 Şubat 2021) müslümanların camilerde ibadet ettiği gündür. Sevdiklerinizin cuma gününü resimli ve hadisli cuma mesajları ile kutlayabilirsiniz. vantelgraf.com ekibi olarak sizler için en güzel ve en güncel cuma mesajlarını


Tarih: 19.02.2021 09:32

Mübarek üç ayların ilki olan Recep ayının ilk cuma gecesi Regaip Kandili olarak idrak edildi. Bugün camilerde üç ayların ilk cuma namazı cemaat ile kılınacak. Kılınacak olan farz namaz öncesinde binlerce müslüman kendilerinden uzakta olan aileleri, sevdikleri ve arkadaşları için üç aylara özel en yeni, en farklı cuma mesajı seçeneklerini araştırmaya devam ediyor. Mübarek üç aylara özel hadisli, dualı ve ayetli mesaj seçenekleri vatandaşlar tarafından sıkça araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte en farklı, en yeni cuma mesajı seçenekleri...

Birbirinden anlamlı Cuma mesajları Müslüman dünyasında her hafta cuma günü ve öncesinde araştırılıyor. Haftalık bayram olarak bilinen cuma günü, en şık resimli ve resimsiz Cuma sözleri yakın çevreye gönderilmek amacıyla bugünün gündeminde yer alıyor. İşte, kısa ve uzun Cuma mesajları...

19 ŞUBAT EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

Allah’ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.

Bizleri nimetlerine şükreden, takdirine rıza gösteren, belâ ve musibetlere sabreden, korktuklarından emin, umduklarına nail olan bahtiyar kullarından eyle Allah’ım! Amin. Cumanız mübarek olsun.

“Büyük günahlardan kaçınıldığı sürece, beş vakit namaz ile iki cuma ve iki ramazan, aralarında geçen günahlara keffaret olur. ” (Müslim, Tahâret 16)

Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla “Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitab’ı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah’a mahsustur.” (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle.

Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır.(Cum'a, 62/9) Cumanız mübarek olsun.

"Dün geçti yarın da henüz gelmedi. Dün için yapacak bir şey yok. Yarına sağ çıkacağımız belli değil. Bugün Cuma kıymetini bil.."Gözlerinizin sadece güzellikleri göreceği bir gün olsun.

Allah’ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar.

Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sâyesinde Allah’dan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın.” (Ebû Dâvûd, Cihâd 70)

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Cumanız mübarek olsun. Gününüz maddi ve manevi anlamda aydınlık, gönlünüz hoş olsun. Sizi kedere, üzüntüye sevk edecek ne kadar olumsuzluklar varsa sizden her daim uzak olsun. Allah sonumuzu hayretsin. Kurtuluşa erenlerden eylesin.

Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar..

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

Kurumuş kütüğe bile nice çiçekler bahşeden Yüce Rabbim! Kuruyan yüreklerimizi de Rahmet yağmurlarınla yeşert. Hayırlı Cumalar...


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi