Hayırlı cumalar! En güzel cuma mesajları | 30 Nisan 2021

Hayırlı cumalar! En güzel cuma mesajları | 30 Nisan 2021

Cuma günü, (30 Nisan 2021) müslümanların camilerde ibadet ettiği gündür. Ramazan Ayı'nın ikinci cuma gününü sevdiklerimizin resimli ve hadisli cuma mesajları ile kutlayabilirsiniz. vantelgraf.com ekibi olarak sizler için en güzel ve e


Tarih: 30.04.2021 10:01

Cuma mesajları, mübarek güne anlam katıyor. Cuma namazını ifa edecek cemaat, aynı zamanda resimli ve yazılı Cuma mesajları sorgulanıyor. İslam alemi bu günde duaların kabul olması için ellerini semaya açıyor. Sevdiklerine bu anlamlı ve özel günde uzun ve kısa yazılı, resimli Cuma mesajları gönderecek vatandaşlar için Ramazan'a özel farklı Cuma sözleri ve mesajları haberimizde. 

cuma

RESİMLİ VE YAZILI EN GÜZEL CUMA MESAJLARI 

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberimizin (sav) şefaati üzerinize olsun… Hayırlı Cumalar…



Allah'ım! Bana kendi sevgisini ve senin yanında sevgisi bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. Cumanız mübarek olsun.



Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek

cuma

“Kur’an okunduğu zaman onu dinleyin ve susun ki size merhamet edilsin.” (Arâf 204) Hayırlı Cumalar...



Birgün dünyaya ait bir derdin olursa Rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme, derdine dönüp benim büyük bir RABBİM var de.. HAYIRLI CUMALAR.



Allahım, Seni umuyor ve Sana dua ediyorum. Beni hayırlı umutlarıma kavuştur. Günahlarımı bağışla. Senin her şeye gücün yeter.. (amin) Hayırlı Nurlu Cumalar.



Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur”an-ı Kerim”i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar.



Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun . Allah Cumanızı kabul ve mübarek eylesin…



“Ey iman edenler! Size verdiğimiz rızıkların temiz olanlarından yiyin.” (Bakara 172) Cumanız Mübarek Olsun...

cuma

Onlar, Sırf Rab’lerinin rızasını kazanmak için sabreder, namazı tam gerektiği şekilde kılarlar. Kendilerini ihsan ettiğimiz rızıklardan gerek gizli, gerek açık bir tarzda bağışta bulunur ve kötülüğe iyilikle mukabele ederler. İşte Onlardır dünya diyarının güzel akibetini kazananlar. (RA’D 22) Cumanız Mübarek Olsun! selam ve dua ile…



Cuma günü hürmetine ülkemize barış, huzur, sevgi getirsin. Bu cuma yeniden dirliğimize, birliğimize vesile olsun. Cumanız mübarek olsun.



Alemlerin Rabbi olan Allah’ım! Kıldığım namazı kabul eyle. Son nefesimde Kelime-i Şehadeti Kelime-i Tevhidi söylememi nasip eyle. Vefat edenlerime af ve mağfiret eyle. Bizleri rahmetinden mahrum bırakma. Hayırlı cumalar.

cuma

Bilerek Hakkı Batıla karıştırmayın. Hakkı gizlemeyin. (BAKARA – 42) Cumanız Mübarek Olsun…Selam ve Dua ile..



Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.



Allah'ım, 'kin, kibir ve kim ne der' hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Cumamız mübarek olsun.



Sevaplar içinde cuma günü ve gecesinde yapılandan daha kıymetlisi, günahlar içinde de, cuma günü ve gecesinde işlenilenden daha kötüsü yoktur. (Ramuz) Cuma günü günah işlemeden geçerse, diğer günler de selametle geçer. (İ.Gazali)


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü